0031 (0)85 486 5240
Pouch Direct®
Internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.
9,5
Pouchdirect Korting

Sealers

Sealapparaten, weeg- en vulmachines

Naast de best mogelijke verpakking voor uw product, levert PouchDirect ook de noodzakelijke hulpmiddelen om uw stazakken te kunnen vullen en goed af te kunnen sluiten. Zo helpen wij u graag met de aanschaf van weeg- en vulmachines en bent u bij ons ook aan het goede adres voor een op uw stazak afgestemd sealapparaat waarmee u de zakken kunt dichtsealen. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Lees meer...

In een goed gesealde stazak wordt de houdbaarheid van uw producten aanzienlijk verhoogd. Bovendien ziet uw product er veel beter uit wanneer het op een professionele manier is verpakt. PouchDirect levert kleine, gemakkelijk handmatig te bedienen sealmachines maar ook volledig geautomatiseerde sealers. Uiteraard allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

 

Prijzen, voorraad & bestellen

U kunt eenvoudig en snel online een sealer, weeg- of vulmachine bij PouchDirect bestellen. Selecteer in onderstaand overzicht de door u gewenste machine. Op de pagina die vervolgens wordt getoond, vindt u specifieke productinformatie en u ziet ook meteen de prijs en de voorraadstatus. Na plaatsing van het product in de winkelwagen, komt u in de eenvoudige en overzichtelijke afrekenmodule. U kunt vervolgens meteen veilig online betalen of via de bank de factuur overmaken. De keuze is aan u.

Weet u niet helemaal zeker welke sealmachine geschikt is voor uw stazak en heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

 
web-monitoring-ok

Moment...